Compass implementatie bij Carlink

Dit weekend is onze Compass software live gegaan voor Carlink International BV. Middels een uitstekende samenwerking met de medewerkers van Carlink hebben we de data analyse kunnen doen.

 

Op basis van de Compass software als integratielaag tussen de bedrijfsgegevens enerzijds en Geckoboard (als presentatietool) anderzijds hebben we een “customized” management dashboard kunnen leveren. Zowel het management als de medewerkers van Carlink International hebben nu direct en real-time inzicht in de prestaties van het bedrijf. En niet alleen op schermen binnen het kantoorgebouw, maar altijd en overal door het gebruik van de iOS app van Geckoboard.

 

De implementatie en de data ontsluiting is geen statisch geheel. Wil het management van Carlink andere informatie op het dashboard zien, of een apart dashboard voor een andere doelgroep, dan is dat nu allemaal mogelijk. Samen met de klant kunnen we doorlopend hun dashboards verbeteren of aanpassen.

 

Bent u ook geïnteresseerd in management dashboards voor uw bedrijf? Vraag dan een demo aan middels ons contactformulier. Geheel vrijblijvend bekijken we samen met u de mogelijkheden.